تحولات منطقه

فرهاد جم گفت: نگاه من به اجرا و اجراهایی که تا کنون داشته ام همیشه به این شکل بوده که سعی کرده ام از فضای آشنا و حسی که مخاطب با تصویر و صدای من دارد استفاده کنم و یک اجرای صمیمی داشته باشم تا حرفهای من به دلش بنشیند و آنها را دنبال کند.

انتخاب بازیگر به عنوان مجری باعث صمیمیت در برنامه می شود/اجرای بد ربطی به بازیگر بودن ندارد
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: حضور گسترده بازیگران در قامت مجری در برنامه‌های مختلف تلویزیون یکی از پرچالش‌ترین مسایل این روزهای صداوسیماست که به نظر نمی‌رسد به این زودی‌ها آتش آن سرد شود و روزی نیست که شاهد اخباری درباره حواشی حضور این سلبریتی‌ها در برنامه‌های مختلف تلویزیون نباشیم. ولی آیا این حضور در دراز مدت می تواند مشکلاتی را برای تلویزیون ایجاد کند؟ حضور بازیگران در قامت مجری در تلویزیون چه تاثیراتی را در کلیت اجرا ایجاد می کند؟ و...اینها سئوالاتی است که در گفتگو با "فرهاد جم" بازیگر و مجری تلویزیون جویا شده ایم :

قدس آنلاین: در این چند ساله اخیر که حضور بازیگران در تلویزیون به عنوان مجری زیاد شده است ظاهرا بیشتر حضورشان به عنوان ویترینی فریبنده و جلب کننده مخاطب در برنامه است. مجری های این گونه برنامه ها عموما از فن اجرا سر در نمی آورند و حتی با همه اینها هنوز بعد از سالها این قضیه هم خیلی برای مخاطب قابل هضم نیست.

جم:من کاملا با نظر شما مخالف هستم. نمی دانم شاید آن چیزی که به عنوان اجرا و فنون اجرا در ذهن شماست و همه این سالها دیده اید شاید چیز درستی نبوده باشد. البته این را هم بگویم بازیگرانی را که در این سالها اجرا داشته اند و موفق نبوده اند نیز داشته ایم اما به هر شکل اگر زمانی که از وجود یک بازیگر به عنوان مجری استفاده می شود، اگر این انتخاب درست انجام شده باشد، می تواند مخاطب را از آن فضای خشک برخی اجراها دور کند و او را به یک فضای صمیمی دعوت کند.

ولی به هر حال نگاه من به اجرا و اجراهایی که تا کنون داشته ام همیشه به این شکل بوده که سعی کرده ام از فضای آشنا و حسی که مخاطب با تصویر و صدای من دارد استفاده کنم و یک اجرای صمیمی داشته باشم تا حرفهای من به دلش بنشیند و آنها را دنبال کند.

این که بوده اند بازیگرانی که اجراهای خوبی نداشته اند هیچ ربطی به بازیگر بودنشان ندارد بلکه کسانی که در کنار او بوده اند به عنوان کارگردان و...نتوانسته اند در برقراری این ارتباط به او کمک کنند.

قدس آنلاین: خیلی از مجری های تلویزیون بر این نظر هستند که وجود بازیگران به عنوان مجری بازار آنها را کساد کرده و آنها را خانه نشین کرده اند و این ها همه به خاطر این است که تلویزیون می خواهد با بکارگیری بازیگران مخاطبانی را که از تلویزیون قهر کرده اند باز گرداند.

جم:بعید می دانم کسی بتواند جای دیگری را تنگ کند هر کس می تواند توانایی خودش را نشان بدهد و بتواند کارش را به بهترین نحو انجام بدهم. اگر هم به این شکل باشد به نظرم این راهکار بدی نیست. این که من فکر کنم وقتی می خواهم فلان برنامه را بسازم چه کسی می تواند بهترین کمک را بکند تا یک برنامه مخاطب پسند داشته باشیم. این که فکر برنامه ساز باشد چیزی بدی نیست همه می خواهند برنامه شان دیده شود. که در این راه راهکارهای متفاوتی داشته باشد که استفاده از بازیگر به عنوان مجری شاید یکی از آنها باشد. به هر جهت یک انتخاب درست نصف موفقیت است.

قدس آنلاین: سالها قبل برنامه های تلویزیونی خیلی خشک بود ولی در طول یکی دو سال گذشته با استفاده از چهره های تلویزیونی این فضای شکسته شده است. به نظر شما استفاده از بازیگران به عنوان مجری می تواند در طول دراز مدت نتیجه بخش باشد؟

جم:هر برنامه ای تلاش می کند دیده شود و مخاطبان بیشتری داشته باشد ودر این راه هم از راه کارهای زیادی استفاده می کند. یکی از اینر اه کارها استفاده از کسی است که در خاطره بیننده تاثیر خوبی داشته باشد وهمذات پنداری با او داشته باشد که به این شکل دست برنامه ساز جلو است. و من فکر می کنم استفاده از بازیگران به عنوان مجری می تواند در دراز مدت باعث ایجاد صمیمیت بیشتر بین مخاطب و تلویزیون بشود.

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha